Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу активів АТ «ЗЛАТОБАНК» на електронному торговому майданчику ТОВАРНА БІРЖІ «ЗЕМЕЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНА ПРОМИСЛОВА БІРЖА»

12.04.2016

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «ЗЛАТОБАНК» оголошує відкриті торги (аукціон) в електронній формі з реалізації активів, шляхом відступлення прав вимоги за кредитами іншим фінансовим установам, який проводитиметься на електронному майданчику ТОВАРНОЇ БІРЖІ «ЗЕМЕЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНА ПРОМИСЛОВА БІРЖА» (www.etp.zub.com.ua):

№ лоту Найменування активу – право вимоги за кредитним договором № Початкова ціна продажу, грн. (без ПДВ) Розмір гарантійний внеску, грн. (без ПДВ)
Кредити, що надані юридичним особам
1 Право вимоги за КД № 35/14/KMB  (товари в обігу (лікарські засоби 6 424 найменування); порука) 63 656,69 6 365,67

Лот №1виставляється до продажу на повторні торги зі зниженням початкової ціни продажу на 20%. Зниження початкової ціни лотів в ході аукціону неможливе.

Місцезнаходження лотів: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52, т. (044) 495-81-92.

Умови продажу:

Учасниками відкритих торгів (аукціону) можуть бути юридичні особи (фінансові установи – банки або небанківські фінансові установи, крім кредитних спілок).

Кожен учасник аукціону, який реєструється на аукціоні, приймає «Правила проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна неплатоспроможних банків в електронній формі на Товарній Біржі «Земельна Універсальна Промислова Біржа» та умови Договору з учасником аукціону, тексти яких розміщені на електронному майданчику Товарної біржі «Земельна Універсальна Промислова Біржа» (www.etp.zub.com.ua), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити ТБ «Земельна Універсальна Промислова Біржа» винагороду за проведення аукціону.

Реєстраційний внесок за подання заяви про участь в аукціон за лотом №1 - 510,00 грн. з ПДВ. Гарантійний внесок - 10% від початкової ціни лота, без ПДВ. Реєстраційний та гарантійний внески вносяться учасником аукціону на поточний рахунок ТБ «Земельна Універсальна Промислова Біржа» за реквізитами: Товарна біржа «Земельна Універсальна Промислова Біржа», код ЄДРПОУ 33740619, п/р №26009001391996 в ПАТ ПАТ «Універсал Банк», МФО 322001.

Торги щодо лоту №1 відбудуться за наявності не менше як двох учасників.

Засоби платежу - грошові кошти в національній валюті України.

Крок аукціону - 1% (один відсоток) від початкової ціни лота.

Переможець відкритих торгів (аукціону) на підставі протоколу про проведення аукціону укладає договори відступлення прав вимоги за кредитним договором та договором забезпечення виконання зобов’язань. Переможець відкритих торгів (аукціону) зобов’язаний провести повний розрахунок з продавцем протягом 10 банківських днів з дня наступного після закінчення аукціону. Гарантійний внесок, сплачений переможцем аукціону, зараховується до ціни продажу права вимоги, що підлягає сплаті.

Усі витрати, пов'язані з реєстрацією договору відступлення права вимоги та нотаріальним посвідченням договорів виконання зобов’язань покладаються на покупця-переможця аукціону.

Ознайомлення з активами проводиться за їх місцезнаходженням в робочі дні з 10:00 до 13:00 після реєстрації учасника відкритих торгів (аукціону) та укладення договору про конфіденційність, попередньо зателефонувавши за номером (044)495-81-92. Контактна особа від Банку для ознайомлення з кредитними справами – Брік В.А.

Час та місце проведення відкритих торгів (аукціону) у формі електронних торгів: 12.04.2016 року з 10:00 до 12:00 на електронному майданчику Товарної біржі «Земельна Універсальна Промислова Біржа» (www.etp.zub.com.ua).

Час завершення електронних торгів продовжується щоразу на 5 хвилин, з часу внесення пропозиції учасником про ціну, у випадку, якщо учасником було внесено пропозицію, щодо вартості майна менше як за 5 хвилин до закінчення аукціону, і так доти, доки не буде визначено учасника, що запропонував найвищу ціну.

Приймання заяв на участь у відкритих торгах (аукціоні) - реєстрація учасників буде проводитись на електронному майданчику ТБ «Земельна Універсальна Промислова Біржа» (www.etp.zub.com.ua), починаючи з дати публікації цього оголошення.

Кінцевий строк приймання заяв на участь у відкритих торгах (аукціоні) – 08.04.2016 р. до 14:00.

Бажаючим придбати активи звертатися до служби з організації аукціону:

01030, м. Київ, вул. Івана Франка 42-Б, оф. 305, т.(044)227-18-91,

щоденно крім вихідних з 9:00 до 18:00, п`ятниця – до 17:00.

Детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/