Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано три елеватори на Полтавщині

28.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, виданими  ПАТ «ЗлатоБанк». На кінець травня загальна заборгованість за кредитним договором перевищила 407 млн грн.

Забезпеченням за кредитом, оформленим 2012 року, виступають 3 елеватори з обладнанням в Полтавській області. Усі об’єкти розташовані неподалік один від одного. Детальну презентацію із описом виставленого на продаж активу та об’єкту застави можна побачити тут. 

Лот виставляється на торги уперше. Початкова ціна складає 122 млн грн.

Аукціон відбудеться на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» 26 серпня 2016р. Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 25 серпня. Умови участі в аукціоні та публічний паспорт активу – на Інформаційному порталі Фонду.  

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/.

Нагадаємо, 29 липня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» відбудуться торги з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано ще один об’єкт сільськогосподарського призначення – майно діючого тепличного комплексу в Умані. На початок квітня загальна заборгованість за договорами перевищила 92,17 млн грн. При цьому, позичальник веде активну господарську роботу. Лот виставляється на торги удруге, ціна продажу складає 72 млн грн.