Людям з порушення зору Звичайна версія

Права вимоги за кредитом, із діючим хлібозаводом у заставі, виставлено на продаж

09.03.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

5 квітня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом ПАТ «ЗЛАТОБАНК», у забезпечення за яким передано обладнання працюючого хлібозаводу та комерційну нерухомість у Харкові.  

Компанія-позичальник, що вела активну господарську діяльність у сфері виробництва хліба, хлібобулочних, борошняних та кондитерських виробів, 2015 року було визнано банкрутом. Заборгованість за договорами на кінець травня 2016 року 138,47 млн грн.

При цьому у забезпечення за кредитом передано частину виробничих потужностей працюючого хлібозаводу у м. Харків. Зокрема у заставі банку – два об’єкти комерційної нерухомості, загальною площею 14 082,9 м2. А також 150 одиниць обладнання. Ілюстрована презентація лоту – за посилання.

Детальнішу інформацію, публічні паспорти активу та торгів, можна переглянути тут.

Активи на продаж виставляються уперше.

Початкова ціна лоту – 41 542 176,00 грн (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 5 квітня у системі Prozorro.Продажі. Організатор торгів – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА».  

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 4 квітня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/