Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відновлює виплати коштів вкладникам ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ», АТ «ЗЛАТОБАНК», ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» та АТ «БАНК ВЕЛЕС»

16.03.2022

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) відновлює виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ», АТ «ЗЛАТОБАНК», ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» та АТ «БАНК ВЕЛЕС» без проведення ними попередньої актуалізації своїх даних.

Це стало можливим завдяки набрання чинності 04 березня 2022 року змін до Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами (далі – Положення).

З огляду на це вкладники ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ», АТ «ЗЛАТОБАНК», ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» та АТ «БАНК ВЕЛЕС», які ще не отримали гарантовану суму, можуть звертатись до банків-агентів Фонду за отриманням відшкодування за своїм вкладом без попереднього письмового звернення до Фонду.

Звертаємо увагу спадкоємців вкладників цих банків. Нагадуємо, що для отримання відшкодування на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємець повинен попередньо письмово звернутись до Фонду. Детальніше про це зазначено у підрозділі «Вкладникам».

Довідкова інформація за телефоном «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб:

  • 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України),
  • 044-333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).